Marianne vertelt

Een slimme meid is op haar financiële toekomst voorbereid

Of niet, maar dat slaapt toch minder lekker.

 

Laten we het zo zeggen: als communicatieadviseur bij een grote financiële dienstverlener maak ik me geen zorgen om mijn maandelijkse boterham. Ik schrik niet als de hypotheekpremie wordt afgeschreven. De gemeentelijke belastingen – hoewel niet leuk en altijd onverwacht – kan ik betalen zonder te hoeven sparen. Mijn vriend verdient minder dan ik, maar daar hebben we allebei geen moeite mee. Voor de leuke dingen die we doen als zijn zoon om het weekend langskomt hoeven we niet krom te liggen. En ik laat zonder al te veel mokken een heleboel centjes achter bij de dierenarts omdat die kat van mij bijzonder eten nodig heeft om zijn darmen rustig te houden.

meer lezen 0 Berichten

Een twinkeling in haar ogen

Voor hetzelfde geld als tien maanden Netflix

 

Ik ben dit weekend chic uiteten geweest. Voor €85 per persoon hebben we genoten van een gastronomisch viergangenmenu. Een mooie verrassing voor mijn vriend die geen kado wilde voor zijn verjaardag.

 

Vijfentachtig euro. Daar kan ik ook tien maanden Netflix voor kijken. Of ik had een tweede-rang-ticket voor het concert van Adèle kunnen kopen (als ik geluk had gehad). En voor dat geld laat ik elke zes weken mijn nagels van handen en voeten verzorgen. Inclusief lakken.

 

meer lezen 0 Berichten

Marianne Sassen | info@mariannecommuniceert.nl | 06 15 379 679

 

Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.